استاد گرانمایه،

در راستای استراتژی مشهوریت در عرصه جهانی دانشگاه صنعتي اميركبير، معاونت امور بين الملل تصمیم دارد تا در فضای مجازی حضور موثرتری با تولید محتوای آموزشی، پژوهشی و فناورانه داشته باشد. در این راستا چهار روش ارائه دروس مجازی (دوره مجازی)، سخنرانی/کارگاه تخصصی مجازی (دوره کوتاه مدت)، مدرسه فصلی مجازی و همتایابی مجازی و تشکیل گروه­ های تحقیقاتی به منظور کسب حمايت­هاي مالي بین المللی مورد نظر مي ­باشد که در جدول زیر جزییات آن تبیین شده است. از آنجایی که حضور موثر در جوامع بین المللی علمی منوط به تولید محتوا به زبان انگلیسی است، حمایت­ های مالی مذکور با پیش فرض ارائه مطالب به زبان انگلیسی می­ باشد (تولید محتوا به زبان فارسی شامل اعمال ضریب 0.50 می شود). شایان ذکر است که محتوای آماده شده بر روی سامانه ­هاي رسمی مجازي متعلق به دانشگاه قرار گرفته و علاقمندان می­ توانند از آن استفاده کنند. از اساتید علاقمند تقاضا می­گردد درخواست خود را به معاونت امور بین الملل از طریق این فرم ارسال فرمایند.

عنوان

نحوه تولید محتوا

حمایت مالي

درس مجازی (دوره مجازی)

استودیو (کروماکی)

هر واحد درسی  2  میلیون تومان  +  یک سوم حق ­التدریس (در زمان بازپخش درس)

سرکلاس/اتاق اساتید

هر واحد درسی  1.5 میلیون تومان +   یک سوم حق ­التدریس (در زمان بازپخش درس)

دروس ضبط ­شده­ در LMS

یک سوم حق­ التدریس (در زمان بازپخش درس)

سخنراني/ کارگاه تخصصي (دوره کوتاه مدت) مجازي*

استودیو (کروماکی)

هر ساعت ضبط 750  هزار تومان  (حداکثر 7.5 میلیون تومان)

شخصی

هر ساعت ضبط 500  هزار تومان  (حداکثر 5 میلیون تومان)

مدرسه فصلی مجازی*

استودیو (کروماکی)

بر اساس پروپوزال ارائه شده حداکثر 40 میلیون تومان براي مجري (گروه اساتيد دانشگاه و همكاران صنعتي) در نظرگرفته خواهد شد.

شخصی

همتایابی مجازی و تشکیل گروه­های تحقیقاتی برای کسب گرنت­های بین المللی

به منظور تشکیل گروه­های تحقیقاتی بین المللی با دانشگاه­های خارجی به منظور تهیه و ارسال پروپوزال برای جذب حمایت مالی سازمان­های بین المللی حداکثر 60 میلیون تومان اختصاص داده می­ شود.

* درصورتيكه اين برنامه به همراه پرداخت شهريه باشد، استاد همكار در 75% سود حاصله از اين برنامه شريك خواهد بود.

خانم ضابطي، كارشناس دفتر همكاري­هاي علمي و بين ­المللي، با داخلي 5412 آماده پاسخگويي به پرسش ­هاي احتمالي علاقمندان در اين خصوص هستند. همچنين توضيحات بيشتر در اين خصوص را مي­ توانيد اينجا مشاهده فرماييد.