شرایط

اساتید

مدت حضور: 5 روز بدون احتساب روزهای سفر

بورس: اراسموس پلاس*

*(پرداخت روزانه مبلغ 160 یورو برای 5 روز اقامت و 820 یورو جهت تهیه بلیت دو طرفه)

مهلت ارسال مدارک: اعلام خواهد شد

دکتری

دانشجوی متقاضی مشغول به تحصیل در دوره دکتری بایستی در زمان استفاده از بورسیه واجد شرایط ذیل باشد:

• آزمون جامع را با موفقیت سپری کرده باشد
    • موضوع رساله ایشان تصویب شده باشد
    • دارای نمره زبان عمومی باشد
    • تاییدیه استاد راهنما در دانشگاه مقصد

رشته‌های مورد پذیرش: کلیه رشته های موجود در دانشگاه های مقصد

طول مدت دوره: 3 الی 5 ماه

مهلت ارسال مدارک: اعلام خواهد شد

بورس: اراسموس پلاس*

*(پرداخت ماهانه مبلغ 850 یورو و 820 یورو جهت تهیه بلیت دو طرفه)

لازم به ذکر است تاییدیه استاد راهنما و دانشکده جهت شرکت در تمامی دوره ها و برنامه های بین الملل الزامی می باشد

قبل از ثبت درخواست به نکات زیر دقت فرمایید

• در صورتی که برنامه اعلام شده از حمایت مالی برخوردار باشد امکان ثبت نام در بیش از یک دوره نمی باشد و برای هر ترم متقاضی مجاز به ثبت درخواست در یک دوره را دارد
  • در صورتی که متقاضی پذیرفته شده از ظرفیت خود استفاده نکند به مدت یک ترم امکان ثبت درخواست برای برنامه هایی که از حمایت مالی برخورداند را نخواهد داشت
  • داشتن بیمه سلامت در طول مدت اقامت در خارج از کشور الزامی می‌باشد و در بدو ورود به کشور مذکور ارائه آن الزامیست.
  • دانشجویان در مدت تحصیل خود می‌بایست در دانشگاه صنعتی امیر کبیر ثبت نام کرده باشند
  • ثبت درخواست براي اين برنامه مستقيما از طريق سايت دانشگاه مقصد و لينك موجود در صفحه امكان پذير است

شما می توانید جهت پاسخگویی به سوالات در خصوص این برنامه با شماره 64545414 zdehghani@aut.ac.ir تماس حاصل فرمایید. همچنين جهت امضاي Learning Agreement، دانشجويان دكتري فرم تكميل شده را از طريق استاد راهنماي دانشگاه اميركبير و استاد دانشگاه ميزبان مي توانند امضا نمايند.

اساتيد محترم نيز مي توانند از طريق دفتر بين الملل (در دانشگاه صنعتي اميركبير) و ميزبان در دانشگاه مقصد Learning Agreement را امضا نمايند.