Office of Scientific and International Cooperation

دومين فراخوان طرح هاي پژوهشي مشترک بين ايران و تركيه

به اطلاع محققين و اعضاي هيئت علمي شاغل در دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و موسسات آموزشي يا تحقيقاتي وابسته به وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و نيز وزارت بهداشت و درمان و علوم پزشكي مي رساند دومين فراخوان طرح هاي پژوهشي ايران و تركيه براساس تفاهم نامه همكاري بين شوراي تحقيقات علمي و فناوري تركيه (TÜBITAK)، وزارت علوم، تحقيقات و فناوري (MSRT) و موسسه توسعه تحقيقات پزشكي ايران (NIMAD) اعلام شده است. لازم به ذكر است پژوهشگران محترم مي توانند بعد از حصول توافق با يكي از پژوهشگران و اعضاي هيات علمي مركز تحقيقاتي يا دانشگاه هاي تركيه ­اي و تهيه پروپوزال مشترك نسبت به بارگذاري اين طرح­ها در وبگاه هاي مجريان اصلي اقدام كنند.

فرد متقاضي بايد داراي مدرك دكتري و عضو هيئت علمي تمام وقت در يكي از دانشگاه ها، پژوهشگاه ها يا موسسات آموزشي زيرمجموعه وزارت علوم، تحقيقات و فناوري باشد. مدت زمان انجام پروژه حداكثر 18 ماه بوده و مبلغ 600 ميليون ريال توسط وزارت علوم، تحقيقات و فناوري به پژوهشگر ايراني طرح اعطا خواهد شد.

طرح ها بعد از طي روال داوري توسط كميته هاي مشترك داوري متشكل از هر دو كشور برگزيده خواهند شد. زمانبندي دريافت و اعلام پروپوزال هاي پذيرفته شده بدين شرح است:

• آغاز ارسال پروپوزال: 22 سپتامبر 2020 برابر با 1 مهرماه 1399
  • پايان ارسال پروپوزال: 22 دسامبر 2020 برابر با 2 دي ماه 1399 (ساعت 17:30 به وقت ايران)
  • شروع داوري­ ها: 20 ژانويه 2021 برابر با 1 بهمن ماه 1399
  • اتمام داوري­ ها: 20 مي 2021 برابر با 30 ارديبهشت ماه 1400
  • مذاكرات با تركيه: 20 ژوئن 2021 برابر با 30 خرداد ماه 1400

براي مشاهده موضوعات تحت پوشش فراخوان، دريافت فرم پروپوزال و اطلاع از قوانين حاكم بر اين طرح­ها به صفحه مربوطه در مديريت همكاري هاي علمي و بين المللي دانشگاه تبريز (مسئول كارگروه ملي همكاري هاي علمي با كشور تركيه) مراجعه فرماييد.