Office of Scientific and International Cooperation

فراخوان و اخبار ويژه آژانس دانشگاه هاي فرانسه زبان در زمان همه گيري جهاني كرونا

آژانس دانشگاه های فرانسه زبان در واکنش به همه گیری بیماری کویید- 19، فراخوانی با هدف ارائه راه حل ها و نوآوری ها با اثرات آنی فناورانه/اجتماعی و کمک به نظام های درمانی و مردم برای رویارویی با مشکلات ناشی از این همه گیری، اعلام کرده است.

به منظور حمایت از طرح های بیشمار موجود در این زمینه، ارسال، ارزیابی و گزینش طرح های پیشنهادی، تسهيل و تسريع شده است.

شرایط شرکت در این فراخوان:

هماهنگ کننده پروژه باید استاد تمام وقت یکی از موسسات عضو آژانس باشد.

حوزه ها:

هرگونه طرح نوآورانه و ابتکاری با اثرات فناورانه، اقتصادی و/یا اجتماعی در رابطه با بحران بهداشتی- درمانی فعلی که قابلیت ارزیابی و اثربخشی در یک بازه زمانی کوتاه داشته باشد.

بودجه فراخوان:

500,000 یورو، پروژه های ارسالی برای این فراخوان از نظر بودجه به دو قسمت تقسیم خواهند شد:

• پروژه های گروهA (پروژه های با تاثیرات آنی اثرات فناورانه، اقتصادی و/یا اجتماعی):

– A1- بودجه کمتر از 10,000 یورو

– A2- بودجه پروژه بین 10,000 و 20,000 یورو

• پروژه های گروهB (پروژه های مستثنی، با تاثیرات بالا یا نوآوری های ویژه با ابعاد بین ­المللی ):

– B- بودجه تا 50,000 یورو

زمان بندی:

مهلت ارسال طرح های پیشنهادی: یکشنبه، 3 می 2020

تاریخ انتشار نتایح: جمعه، 15 می 2020

مدت زمان پروژه: 1 ژوئن تا 31 اوت 2020 (با امکان 1 تا 2 ماه افزایش بسته به شرایط)

برای اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه پوشش هزینه ها، موضوعات پیشنهادی و الویت ها، فراخوان منتشر شده را می توانید اینجا مشاهده کنید. همچنین می توانید پرسش های خود را تا تاریخ 28 آوریل 2020 با appel-covid19@auf.org مطرح کنید.

دریافت فرم ارسال پروپوزال

ساير اخبار :

– امكان استفاده از بيش از 11.6 میلیون مرجع و سند رایگان در تمامی حوزه های دانش و   اطلس اساتید-پژوهشگران فرانسه زبان متخصص در حوزه های گوناگون علم و فرهنگ در كتابخانه ديجيتال AUF (اطلاعات بيشتر)

– پلتفرم رایگان آموزش از راه دور برای تمامی دانشجویان، پژوهشگران و استادان موسسات عضوAUF برای شش ماه لینک. برای استفاده از این پلتفرم این فرم را پر کنید و برای پرسش هاي بیشتر با ایمیل ific@auf.org در تماس باشید.

– بولتن الکترونیکی هفتگی AUF در زمینه آخرین پژوهش ها، پیشرفتها و نوآوری ها بر روی بيماري کووید-19، اثرات ویروس بر روی بخش آموزش عالی و توصیه ها در خصوص روش های مقابله. اطلاعات بیشتر، ارسال درخواست اشتراک بولتن  vigil@auf.org