فرصت مطالعاتی با چهار دانشگاه اسپانیایی

Universitat Pompeu Fabra en Barcelona

شرایط

این برنامه مختص دانشجویان دکتری می باشد

دانشجوی متقاضی مشغول به تحصیل در دوره دکتری بایستی در زمان استفاده از بورسیه واجد شرایط ذیل باشد:

• آزمون جامع را با موفقیت سپری کرده باشد
  • موضوع رساله ایشان تصویب شده باشد
  • دارای نمره زبان عمومی باشد
  • تاییدیه استاد راهنما/ميزبان در دانشگاه مقصد

لازم به ذکر است تاییدیه استاد راهنما و دانشکده/تحصيلات تكميلي جهت شرکت در تمامی دوره ها و برنامه های بین الملل الزامی می باشد

دانشجویان در مدت تحصیل خود می‌بایست در دانشگاه صنعتی امیر کبیر ثبت نام کرده باشند

ثبت درخواست براي اين برنامه مستقيما از طريق سايت دانشگاه مقصد و لينك موجود در صفحه امكان پذير است

رشته‌های مورد پذیرش: کلیه رشته های موجود در دانشگاه های مقصد

طول مدت دوره: 2 الی 5 ماه

مهلت ارسال مدارک: 15 مارس 2024

پرداخت ماهانه مبلغ 850 یورو و 820 یورو جهت تهیه بلیت دو طرفه

قبل از ثبت درخواست نكات مهم شركت در دوره هاي بين‌الملل را مطالعه فرماييد

شما می توانید جهت پاسخگویی به سوالات در خصوص این برنامه با شماره  64545414 و يا ايميل zdehghani@aut.ac.ir تماس حاصل فرمایید. همچنين جهت امضاي Learning Agreement، دانشجويان دكتري فرم تكميل شده را از طريق استاد راهنماي دانشگاه اميركبير و استاد دانشگاه ميزبان مي توانند امضا نمايند. لازم به ذکر است در صورت قبولی در برنامه قبل از اعزام دانشجویان می بایست به دفتر همکاری های علمی و بین المللی شرکت در دوره را اعلام نمایند.

راهنمای ثبت درخواست

راهنمای فراخوان