فراخوان و اخبار ويژه آژانس دانشگاه هاي فرانسه زبان در زمان همه گيري جهاني كرونا

فراخوان آژانس دانشگاه های فرانسه زبان (AUF) برای حمایت مالی از پروژه های بین المللی در رابطه با کووید-19

آژانس دانشگاه های فرانسه زبان در واکنش به همه گیری بیماری کویید- 19، فراخوانی با هدف ارائه راه حل ها و نوآوری ها با اثرات آنی فناورانه/اجتماعی و کمک به نظام های درمانی و مردم برای رویارویی با مشکلات ناشی از این همه گیری، اعلام کرده است.

به منظور حمایت از طرح های بیشمار موجود در این زمینه، ارسال، ارزیابی و گزینش طرح های پیشنهادی، تسهيل و تسريع شده است.

شرایط شرکت در این فراخوان:

هماهنگ کننده پروژه باید استاد تمام وقت یکی از موسسات عضو آژانس باشد.

حوزه ها:

هرگونه طرح نوآورانه و ابتکاری با اثرات فناورانه، اقتصادی و/یا اجتماعی در رابطه با بحران بهداشتی- درمانی فعلی که قابلیت ارزیابی و اثربخشی در یک بازه زمانی کوتاه داشته باشد.

بودجه فراخوان:

500,000 یورو، پروژه های ارسالی برای این فراخوان از نظر بودجه به دو قسمت تقسیم خواهند شد:

• پروژه های گروهA (پروژه های با تاثیرات آنی اثرات فناورانه، اقتصادی و/یا اجتماعی):

– A1- بودجه کمتر از 10,000 یورو

– A2- بودجه پروژه بین 10,000 و 20,000 یورو

• پروژه های گروهB (پروژه های مستثنی، با تاثیرات بالا یا نوآوری های ویژه با ابعاد بین ­المللی ):

– B- بودجه تا 50,000 یورو

زمان بندی:

مهلت ارسال طرح های پیشنهادی: یکشنبه، 3 می 2020

تاریخ انتشار نتایح: جمعه، 15 می 2020

مدت زمان پروژه: 1 ژوئن تا 31 اوت 2020 (با امکان 1 تا 2 ماه افزایش بسته به شرایط)

برای اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه پوشش هزینه ها، موضوعات پیشنهادی و الویت ها، فراخوان منتشر شده را می توانید اینجا مشاهده کنید. همچنین می توانید پرسش های خود را تا تاریخ 28 آوریل 2020 با appel-covid19@auf.org مطرح کنید.

دریافت فرم ارسال پروپوزال

ساير اخبار :

– امكان استفاده از بيش از 11.6 میلیون مرجع و سند رایگان در تمامی حوزه های دانش و   اطلس اساتید-پژوهشگران فرانسه زبان متخصص در حوزه های گوناگون علم و فرهنگ در كتابخانه ديجيتال AUF (اطلاعات بيشتر)

– پلتفرم رایگان آموزش از راه دور برای تمامی دانشجویان، پژوهشگران و استادان موسسات عضوAUF برای شش ماه لینک. برای استفاده از این پلتفرم این فرم را پر کنید و برای پرسش هاي بیشتر با ایمیل ific@auf.org در تماس باشید.

– بولتن الکترونیکی هفتگی AUF در زمینه آخرین پژوهش ها، پیشرفتها و نوآوری ها بر روی بيماري کووید-19، اثرات ویروس بر روی بخش آموزش عالی و توصیه ها در خصوص روش های مقابله. اطلاعات بیشتر، ارسال درخواست اشتراک بولتن  vigil@auf.org