برنامه تبادل دانشجو با دانشگاه کچ ترکیه

این برنامه در تابستان سال 1400 با توجه به شرایط فعلی به صورت مجازی برگزار خواهد شد. دانشجویان شرکت کننده در این برنامه علاوه بر شرکت در کلاسهای عادی ترم تابستان، قادر به شرکت در برنامه جانبی جذابی هستند که توسط این دانشگاه برای دانشجویان بین المللی تدارک دیده شده است. این دوره فوق برنامه توسط دانشکده رسانه و هنرهای تجسمی، دفتر تعلیم و تربیت و دفتر مهارت های زندگی این دانشگاه، در سه سرفصل و عنوان زیر ترتیب داده شده است:

Summer Exchange with Enhancing the 21st Century Skills Certificate Program

1. مهارت های یادگیری و نوآوری: با داشتن این مهارتها، توانایی تربیت ذهن نوآور و توانمند در حل مسئله را به دست آورده و با دانش مذاکره و مدیریت یادگیری خود آشنا خواهید شد.
  2. مهارت های اطلاعات، رسانه و فناوری: کسب این مهارت ها به شما کمک می کند تا به اطلاعات بصورت بهینه دسترسی داشته باشید، اطلاعات خود را درست ارزیابی و از آنها به درستی استفاده کنید.
  3. مهارت های زندگی و شغلی: با کسب این مهارتها می توانید اهدافتان را مشخص و اولویت بندی کنید و مطابق با آنها زمانتان را مدیریت کنید. با گذراندن این دوره درخواهید یافت که چگونه با گروه های مختلف تعامل کنید و بازخوردها را بپذیرید.

چنانچه مایل به شرکت در این برنامه هستید تا 7 اسفند 1399 فرصت دارید، فرم ثبت نام را تکمیل فرمایید.

پیش از ثبت نام به نکات زیر توجه داشته باشید:

• دانشجویان شرکت کننده در این برنامه معاف از پرداخت شهریه هستند.
  • داشتن مدرک زبان TOEFL یا IELTS برای شرکت در این برنامه الزامی است.
  • دانشجویان شرکت کننده در این برنامه نباید هیچ واحد درسی دیگری در تابستان 1400 (کارآموزی و…) را در دانشگاه اخذ کنند.
  • ارائه فرم تایید دانشکده جهت شرکت در تمامی دوره ها و برنامه های بین الملل الزامی است.

شما می توانید برای پرسش های بیشتر در خصوص این برنامه با ایمیل npishbin@aut.ac.ir در ارتباط باشید.

اطلاعات بیشتر در مورد برنامه

فرم ثبت نام