Office of Scientific and International Cooperation

فرصت مطالعاتی اعضاي هيأت علمي با چهار دانشگاه اسپانیایی (A4U)

راهنمای ثبت درخواست

راهنمای فراخوان

اطلاعات تکمیلی و ثبت نام

شرايط و مدارك مورد نياز جهت ثبت درخواست اساتيد:

• براي شركت در اين برنامه اعضاي محترم هيئت علمي درخواست خود را مستقيما از طريق سايت A4U ثبت نمايند تا درخواست ها مستقيما از طرف دانشگاه‌هاي اسپانيايي بررسي شود. لينك مربوطه بالاي صفحه موجود مي باشد.
  • عضو هیئت علمی واجد شرایط طبق ضوابط دانشگاه برای اعزام
  • تكميل فرم ثبت نام و MobilityAgreement

مدت حضور: 5 روز بدون احتساب روزهای سفر

پرداخت روزانه مبلغ 160 یورو برای 5 روز اقامت و 820 یورو جهت تهیه بلیت دو طرفه

تعداد تبادل: 2 عضو هيئت علمي از ايران

مهلت ارسال مدارک: 22 مارس 2024

تمامي اطلاعات تكميلي در خصوص اين برنامه در لينك هاي بالاي صفحه موجود مي باشد

اساتيد محترم مي توانند از طريق دفتر همكاري‌هاي علمي و بين‌المللي در دانشگاه صنعتي اميركبير و شخص ميزبان در دانشگاه مقصد Mobility Agreement  را امضا نمايند. جهت پاسخگويي به سوالات در خصوص اين برنامه ودريافت امضاي فرم Mobility Agreement با خانم دهقاني به شماره 64545414 و ايميل zdehghani@aut.ac.ir تماس حاصل فرماييد.

**لازم به ذکر است اساتید محترم قبل از اعزام یه هر یک از برنامه‌های بین‌المللی اعلام شده از سوی این مدیریت می‌بایست در کارگاه “صیانت از نخبگان علمی و راهبردهای جلوگیری از نفوذ” شرکت نمایند.