مدیریت همکاری های علمی و بین المللی

دومین فراخوان همکاری صندوق علمی مشترک راه ابریشم (SRSF)

به گزارش مرکز روابط عمومی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور؛ صندوق علمی مشترک راه ابریشم(SRSF)  در دومین سال اجرای خود از فعالیت‌های پژوهشی مشترک میان محققین ایرانی و محققین آکادمی علوم چین در شش زمینه علمی ذیل حمایت در چارچوب ضوابط حمایت به عمل می آورد:

• فناوری نانو
  • انرژی های تجدید پذیر
  • علوم شناختی
  • مواد پیشرفته
  • هوش مصنوعی
  • علوم آب

در چارچوب این فراخوان سه نوع حمایت از پژوهشگران صورت می گیرد:

• پروژه های تحقیق و توسعه مشترک
  • برگزاری کارگاه های مشترک
  • تبادل محققین در دوره های کوتاه مدت

1.پروژه های تحقیق و توسعه مشترک

• SRSF حداکثر از شش پروژه تحقیقاتی مشترک حمایت می‌کند.
  • پژوهشگران ایرانی می توانند از تاریخ 1396.02.01 الی 1396.03.10 پروپوزال های مشترک خود را در سامانه صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور ثبت نمایند. (rtms.insf.org) جهت دریافت نمونه فرم پروژه های مشترک بر روی لینک کلیک فرمایید.
  • کلیه پروپوزال ها باید بصورت همزمان و جداگانه به صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور و CAS(Chinese Academy of Sciences)  ارائه شوند. درخواست‌هایی که فقط از یک جانب ارائه شده باشد مورد ارزیابی قرار نخواهد گرفت.
  • محقق اصلی ایرانی باید عضو هیات علمی یکی از دانشگاه ها یا پژوهشگاه های ایرانی بوده و محقق اصلی چینی نیز باید در یکی از پژوهشگاه ها یا دانشگاه های زیر مجموعه آکادمی علوم چین اشتغال داشته باشد.
  • آن دسته از پژوهشگرانی که در سال گذشته و درچارچوب SRSF پروپوزال طرح پژوهشی مشترکشان به تصویب رسیده است، مجاز به ارسال پروپوزال طرح مشترک پژوهشی در فراخوان امسال نمی باشند.
  • سقف حمایت برای پژوهشگران هر کشور سالیانه 40.000 دلار در نظر گرفته شده است.
  • حداکثر زمان هر پروژه سه سال بوده و شروع پروژه از ابتدای سال 2018 میلادی می باشد.

2.کارگاه‌های مشترک

• SRSF حداکثر از سه کارگاه مشترک حمایت می‌کند.
  • پژوهشگران ایرانی می توانند از تاریخ 1396.02.01الی 1396.03.10 پروپوزال های مشترک خود را در سامانه صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور ثبت نمایند. (rtms.insf.org) جهت دریافت نمونه فرم پروژه های مشترک بر روی لینک کلیک فرمایید.
  • کارگاه می‌تواند صرفا در چین یا ایران برگزار شود.
  • در صورت برگزاری کارگاه در ایران، صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور تا سقف 15.000 دلار به محققین ایرانی کمک مالی برای میزبانی کارگاه معادل 15.000 دلار پرداخت خواهد کرد، در حالیکه(Chinese Academy of Sciences) CAS هزینه‌های سفر بین‌المللی محققین چینی را جهت شرکت در کارگاه تامین خواهد نمود.
  • در صورت برگزاری کارگاه در چین، CAS  به محققین خود کمک مالی برای میزبانی کارگاه معادل 15.000 دلار پرداخت خواهد کرد، در حالیکه صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور هزینه‌های سفر بین‌المللی محققین ایرانی را جهت شرکت در کارگاه تامین خواهد نمود.
  • آن دسته از پژوهشگرانی که در سال گذشته و درچارچوب SRSF پروپوزال کارگاه مشترکشان به تصویب رسیده است مجاز به ارسال پروپوزال کارگاه مشترک در فراخوان امسال نمی باشند.
  • زمان برگزاری کارگاه باید در سال 2018 میلادی می باشد.

3.برنامه تبادل محققین

• صندوق مشترک از حداکثر سهمیه 24 نفر-هفته تبادل بازدید محققین در هر سال حمایت خواهد نمود.
  • پژوهشگران ایرانی می توانند از تاریخ 1396.02.01 الی 1396.03.10درخواست خود را در سامانه صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور ثبت نمایند. (لینک سامانه طرح های پژوهشی صندوق : rtms.insf.org)
  • متقاضیان ایرانی برنامه تیادل محققین باید از اعضای هیات علمی یکی از دانشگاه ها یا پژوهشگاه های ایران باشند.
  • ارسال درخواست تبادل محققین از سوی پژوهشگران ایرانی صرفا به صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران انجام شده و لازم نیست درخواست‌ بازدید بصورت مشترک با طرف چینی تهیه و ارسال گردد.
  • پس از تعیین درخواست‌های مورد حمایت از طریق صندوق مشترک، طرف اعزام‌کننده نامه نام‌نویسی برای یک بازدید را از سه ماه پیش به طرف دریافت‌کننده ارسال می‌نماید. نام‌نویسی شامل رزومه محققین، طول دوره و برنامه بازدید، موسسات و مراکز تحقیقاتی مورد بازدید، محققین یا موسسات میزبان و اطلاعات تماس آنها می‌شود.
  • طرف اعزام کننده مسئول هزینه‌های سفر بین‌المللی محققین است در حالیکه طرف میزبان هزینه‌های اقامت محلی و سفرهای درون-شهری را تامین می‌نماید.
  • CAS  صرفا می تواند میزبان بازدید از موسسات و دانشگاه‌های زیرمجموعه خود باشد.
  • زمان انجام تبادل زمان باید در سال 2018 میلادی می باشد.

اطلاعات تماس

اطلاعات تماس پژوهشگران ایرانی

خانم دکتر یلدا روحانی

کارشناس، واحد دیپلماسی علمی و روابط بین الملل، صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور